Ετήσια Διαδικτυακή

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ VERGINA new:

ΕΙΔΩΝ ΔΩΡΟΥ, ΕΝΔΥΣΗ, ΥΠΟΔΗΣΗ,  ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΔΑΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ, ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΕΙΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΕΙΔΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΜΠΑΛΑΖ, ΕΙΚΟΝΩΝ, ΜΙΚΡΟ ΕΠΙΠΛΩΝ
Η Διαδικτυακή Διαφήμιση αποτελεί τη σημαντικότερη εξέλιξη στο χώρο της επικοινωνίας ως ένα ισχυρό και αποτελεσματικό μέσο προβολής και προώθησης.  

‘Εχει ως στόχο να ενισχύσει και να ωφελήσει την υπάρχουσα κλασική δραστηριότητα μας και όχι να την αντικαταστήσει, … γιατί πλέον το σκηνικό λόγω κορωνοιού, έχει αλλλάξει.
Για να συνεισφέρουμε και εμείς στους παράξενους καιρούς που θα διανύσουμε, κόντρα στον … αόρατο εχθρό. 

ΚΑΝΑΜΕ :

-Εντοπισμό στοχευόμενου κοινού επαγγελματιών σε Ελλάδα και εξωτερικό με την βοήθεια και άλλων οργανωτών ( 28000 επιχειρήσεων, Τουριστικών – Ένδυσης – Υπόδησης – Ειδών Λαϊκής Τέχνης  – Αξεσουάρ – Παιχνιδιών – Εποχιακών – Εκκλησιαστικών Ειδών – Παραδοσιακών Προϊόντων – Φυτικών Καλλυντικών – Είδη Γάμου και Βάπτισης), ώστε να παρέχουμε τη δυνατότητα σε σας- ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ, να έχετε πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο πελατολόγιο ,συχνών-καθημερινών επισκέψεων.

-Δίνουμε τη δυνατότητα στην επιχείρηση σας, να ενισχύσει τις συνεργασίες της με ένα μεγάλο δίκτυο προμηθευτών, μεταπωλητών, καταστημάτων, διανομέων από ΣΚΑΝΔΙΝΑΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, Β. ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΡΩΣΙΑ, Ν. ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒ. ΕΝΩΣΗΣ, Κ. ΕΥΡΩΠΗΣ, Δ.ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, Α. ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΝΑΔΑ, Β. ΑΦΡΙΚΗΣ……

-Παράλληλα, παρέχουμε στην επιχείρηση τη δυνατότητα να ενισχύει τις σχέσεις της με τους πελάτες, να διατηρεί επαφές, να ανταλλάζει πληροφορίες, να προσφέρει υπηρεσίες Business-to-Business (B2B)

-Συμβάλουμε στην βελτίωση της δημόσιας εικόνας της επιχείρησης.

-Δίνουμε την δυνατότητα στους κατοίκους που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές , να έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε προϊόντα ή υπηρεσίες.

Στην σελίδα της έκθεσης θα παραταχθούν τα λογότυπα των εταιριών σας, με αλφαβητική σειρά και ανά είδος, όπου με υπερσύνδεση το κατάστημα θα επισκέπτεται την σελίδα ή το f/b της επιχείρησής σας. 

Παρακαλείστε όπως η σελίδα σας έχει τηλέφωνα επικοινωνίας, viber, skype, email.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΜΕ BANNER :Το banner είναι η παλαιότερη και πιο διαδεδομένη μορφή διαδικτυακής διαφήμισης. Πρόκειται για μικρά ορθογώνια εικονίδια διαφόρων μεγεθών τα οποία έχουν στόχο να τραβήξουν το ενδιαφέρον και την προσοχή του διαδικτυακού
κοινού.
                                                                                                                Με εκτίμηση, ΣΑΡΑΦΗ ΛΙΛΙΑΝ